Música en família
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Música en família
 
Les violiles
 
NOVETAT: Amb Les Violiles hem enregistrat el primer CD: "Ni blanc ni negre, Lila!"
A l'apartat CDs en trobareu una petita mostra. I si aneu a la plana web del grup www.lesvioliles.cat en tindreu una pinzellada més!

Les Violiles son L’Aina Moliner i la Joana Gumí unes noies encantades amb el violí i el color lila.

El seu violí és fresc com la brisa irlandesa, poderós com un ball de gegants català i ballaruc com les tonades country americanes.

Les acompanyen en Blai Gumí al contrabaix i l’Albert a la guitarra i els arranjaments. Pels concerts de format gran també hi toquen la Queralt Roca al clarinet i acordió i en David Ibáñez al banjo, l'ukelele i la guitarra. Un altre dels músics amics de Les Violiles és en Boris Pí percussionista.

Es van presentar com a grup a la trobada de violinistes d’Argelaguer de febrer de l’any 2010.   Des de llavors han actuat a Barcelona, Prades, Manresa, Tavertet, Talamanca, Solsona, La Baronia de Rialb, Montclar...  i les seves melodies no han parat provocar alegria i ganes de ballar.

El març del 2011 el grup es va presentar al prestigiós festival de folk TRADICIONÀRIUS obtenint un èxit espatarrant!

El grup no para de crèixer i l'estiu del 2011 s'ha presentat a les Festes de Gràcia a l'emblemàtic espai de La Plaça del Folk (La Plaça del Sol), amb tota la plaça ben plena i ballant les seves músiques!

L'any 2012 està sent també molt prolífic pel grup: de nou al Festival Tradicionarius (on hem presentat el CD) i nombrosos concerts arreu del nostre país. 


Si voleu més informació d'aquest grup podeu anar a...
www.lesvioliles.cat
Argelaguer, febrer de l’any 2010