Música en família
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Música en família
 
Acords en família
 

L’Albert Gumí, juntament amb la Queralt Roca, durant els més de vint anys que duen de convivència han engegat conjuntament un gran nombre d’experiències musicals ben diverses: Grups de cambra, tallers de música per a persones amb discapacitats, concerts pedagògics, activitats educatives, etc... Ara bé, si els pregunteu quin és el projecte més important de la seva vida, sens dubte us respondran que son els seus fills, en Blai i la Joana.

Amb en Blai i la Joana, cada vespre a casa fan música familiar. Amb el temps, el que ha estat un joc i un desig de transmetre l’amor per la música ha esdevingut un incipient conjunt musical que comença a donar les seves primeres passes sempre en un àmbit de concert benèfic o de caire cultural. D’aquesta manera els trobem a tots quatre compartint moments de música i alegria amb els avis d’una residència, amb una ONG que vol recollir diners per a l’Àfrica o tocant en un grup de persones amb discapacitats. És la vella tradició de la música feta a casa, en família, en aquella època en la que no hi havia tants aparells visuals que ens distreien després de sopar. Una tradició que us conviden a compartir amb ells en els concerts que periòdicament realitzen amb el grup Acords en família.

Benvinguts a casa!


Queralt Roca: Clarinet, xalumeau i acordió
Albert Gumí: Clarinet i guitarres
Joana Gumí: Violí
Blai Gumí: Contrabaix

Comentari de Jaume Grandia al diari Regio 7:    "El públic que omplia completament l'església parroquial de Talamanca aviat va connectar amb la proposta musical de la família Gumí-Roca i va aplaudir cada una de les interpretacions; ovacions que es van repetir al final del concert i que els músics van correspondre"